STAGE 1
STAGE 2
STAGE 3

08.30 BST

08:30 - 09:25 - All Stages
REGISTRATION OPENS

09.25 BST

09:30 - 10:00 - All Stages
FUTR GROUP WELCOME REMARKS

09.30 BST

09:30 - 09:50 - All Stages
RETAIL, CUSTOMER EXPERIENCE & LOYALTY

It's time, sustainability time. Retail makeover.

20 MINS FIRESIDE CHAT

MODERATOR

09.50 BST

09:50 - 10:10 - All Stages
RETAIL, CUSTOMER EXPERIENCE & LOYALTY

The future of shopping & omnichannel retail

20 MINS PRESENTATION

10.10 BST

10:20 - 10:40 - All Stages
RETAIL, CUSTOMER EXPERIENCE & LOYALTY

Loyalty is earned, not given. Next-gen consumers & engagement. Mobile first, environment conscious & covid wary.

30 MINS PANEL

MODERATOR

10.40 BST

10:40 - 11:20 - All Stages
NETWORKING & 1'2'1 MEETINGS

STAGE 1 MC

TBA

STAGE 2 MC

TBA

STAGE 3 MC

TBA

11:20 BST

11:20 AM - 11:40AM - Stage 1
DIGITAL, ANALYTICS & DATA

How did you get my number? Turning data & consumer insights into commercial success without being a creep.

20 MINS PRESENTATION

11:20 AM - 11:40AM - Stage 2
E-COMMERCE, OMNICHANNEL & TECHNOLOGY

Trust is the future of ecommerce success. Underestimate at your peril.

20 MINS PRESENTATION

11:20 AM - 11:40AM - Stage 3
MARKETING, INNOVATION & BRAND STRATEGY

Embedding your brand in a culture and taking advertising innovation to the next level

20 MINS PRESENTATION

10.20 BST

11:40 AM - 12:00 PM - Stage 1
DIGITAL, ANALYTICS & DATA

Driving consumer closeness with real-time insights. Why it’s more than just the data

20 MINS PRESENTATION

11:40 AM - 12:00 PM - Stage 2
E-COMMERCE, OMNICHANNEL & TECHNOLOGY

Leveraging e-commerce ecosystems to drive growth and value

20 MINS PRESENTATION

11:40 AM - 12:00 PM - Stage 3
MARKETING, INNOVATION & BRAND STRATEGY

Combating rising customer acquisition costs by building long term consumer relationships

20 MINS PRESENTATION

10.40 BST

12:00 - 12:30 - Stage 1
DIGITAL, ANALYTICS & DATA

Key considerations to create sustainable value using data

30 MINS PANEL

MODERATOR

12:00 - 12:30 - Stage 2
E-COMMERCE, OMNICHANNEL & TECHNOLOGY

King of the castle. Business transformation to become the master of the marketplace & selling online

30 MINS PANEL

MODERATOR

12:00 - 12:30 - Stage 3
MARKETING, INNOVATION & BRAND STRATEGY

Martech, adtech & traditional channels. Where will you place your bets to allow marketing effectiveness to win?

30 MINS PANEL

MODERATOR

12:30 BST

12:30 - 13:30 - All Stages
NETWORKING & 1'2'1 MEETINGS

13.30 BST

13:30 - 13:50 - Stage 1
DIGITAL, ANALYTICS & DATA

Transform businesses with the power of analytics & hyper individualization

20 MINS PRESENTATION

13:30 - 13:50 - Stage 2
E-COMMERCE, OMNICHANNEL & TECHNOLOGY

Invest in a company culture & team to take on tomorrow's digital challenges (you won't regret it!)

20 MINS PRESENTATION

13:30 - 13:50 - Stage 3
MARKETING, INNOVATION & BRAND STRATEGY

Embracing customer-centricity and building a brand strategy with customers at its heart

20 MINS PRESENTATION

13:50 BST

13:50 - 14:10 - Stage 1
DIGITAL, ANALYTICS & DATA

Leveraging digital media, social & video

20 MINS PRESENTATION

13:50 - 14:10 - Stage 2
E-COMMERCE, OMNICHANNEL & TECHNOLOGY

Agility, creativity & efficiency - strategies to help businesses succeed tomorrow

20 MINS PRESENTATION

13:50 - 14:10 - Stage 3
MARKETING, INNOVATION & BRAND STRATEGY

Using innovation to take marketing to the next level

20 MINS PRESENTATION

14.10 BST

14:10 - 14:40 - Stage 1
DIGITAL, ANALYTICS & DATA

War, recession & super power rivalry. Navigating digital storytelling during times of disruption through transparency & authenticity

30 MINS PANEL

MODERATOR

14:10 - 14:40 - Stage 2
E-COMMERCE, OMNICHANNEL & TECHNOLOGY

Transforming a companies functions and structures to achieve e-commerce & omnichannel goals with technology

30 MINS PANEL

MODERATOR

14:10 - 14:40 - Stage 3
MARKETING, INNOVATION & BRAND STRATEGY

Getting consumers to advocate for your brand online and building a strong community so you don't need advertising investment!

30 MINS PANEL

MODERATOR

14.40 BST

14:40 - 15:20 - All Stages
NETWORKING & 1'2'1 MEETINGS

15.20 BST

15:20 - 15:40 - All Stages
RETAIL, CUSTOMER EXPERIENCE & LOYALTY

Future proofing retail, frictionless CX & O2O essential planning

20 MINS FIRESIDE CHAT

MODERATOR

15.40 BST

15:40 - 16:00 - All Stages
RETAIL, CUSTOMER EXPERIENCE & LOYALTY

Redefining customer experience in retail

20 MINS PRESENTATION

16.00 BST

16:00 - 16:30 - All Stages
RETAIL, CUSTOMER EXPERIENCE & LOYALTY

How startups are bringing on a new dawn of innovation and learnings for the future of commerce. Future gazing, what to look for & how to win.

30 MINS PANEL

MODERATOR

16.30 BST

16:30 - All Stages
END OF DAY